Beginners Bootcamp  

Breekt het zweet je al uit bij het horen van de term Bootcamp? Niet gevreesd, want nu is er speciaal voor jou Beginners Bootcamp! De Beginners Bootcamp is ideaal voor de startende sporter. Hier leer je eerst in je eigen tempo je conditie en kracht op te bouwen en krijg je de verschillende oefeningen en technieken onder knie.

Bootcamp en afvallen

Beginners Bootcamp is de ideale training om je basisconditie snel en verantwoord te verbeteren. Daarnaast is deze training ook perfect als je wilt afvallen. Door middel van leuke krachtopbouwende oefeningen en spelvormen die je individueel en in teamverband uitvoert zul je snel resultaat boeken. Je wordt sterker, je conditie verbetert én doordat je vetverbranding wordt gestimuleerd ga je afvallen. 

Elke maandag en woensdag avond om 19:00 uur.

Lekker buiten sporten

Tegelijkertijd zul je ontdekken hoe heerlijk het is om in de buitenlucht en in een team te sporten. Het groene gras, de zonnestralen maar ook de regen zullen je energie geven. Het sporten in een groep is gezellig, super motiverend en niet eng. Iedereen bij de Beginners Bootcamp zit op hetzelfde niveau, je hoeft je dus echt niet druk te maken over je conditie of over hoe rood je aanloopt tijdens de les. Al snel zul je verschil in je kracht en conditie gaan merken. Als je klaar bent voor een nieuwe uitdaging stroom je door naar de reguliere Bootcamp. 

Wij hebben de drempel speciaal voor jou verlaagd, spring hem nu zelf over!
Start met een gratis proefles en ervaar bootcamp zelf.
Probeer een gratis Bootcamp proefles