Leuk vinden

Nieuws :..........

Vanaf 5 december bieden we naast de reguliere maandag en woensdag ook een extra beginnerstraining aan op maandag van 19:00 - 20:00 uur. Deze beginnerstraining staat onder leiding van trainer Jelle die de groep wekelijks zal voorzien van leuke uitdagende oefeningen voor het gehele lichaam.

Vanaf maandag 19 september zullen we onze trainingen weer gaan aanbieden op de parkeerplaats aan de achterzijde van de Sporthal Trionimos te Duiven. Dit gezien de hoeveelheid avond licht die we nodig hebben om de trainingen veilig en verantwoord te geven.

In de nabije omgeving zijn er volop plaatsen waar we wekelijks gebruik van zullen maken.

Bij de laatste Viking Run Brother Edition van 2015 waren we met een leuk gezelschap vertegenwoordigd. Maar liefst 19 Km met obstacles / hindernissen / waterdoorgangen en modder lag voor ons klaar. Kortom we hebben er zin in !!

Zondag 12 juli zullen we gaan trainen op bij Biddinghuizen bij Flevonice.Tijdens een run over het Obstacle Run Parcours bepaal je zelf welke route je loopt. Aan jou de keuze om een 3,5-of 6-kilometer run te doen. Natuurlijk kun je ook een veelvoud van het parcours lopen als je bijvoorbeeld traint voor een 12-, 18- of misschien wel 42-kilometer lange Obstacle Run. Je komt tijdens een run ruim 30 indrukwekkende obstakels tegen. Hieronder kun je alle obstakels die op dit moment in het parcours zijn verwerkt in actie zien. Sommige obstakels zijn meerdere keren in het parcours verwerkt.

Zelf dien je een kaartje aan de schaffen via deze link : http://www.flevonice.nl/obstacle-parcours/ticketshop-obstacle-run-parcours

Zondag 12 juli om 11:00 uur.

Verzamelen om te carpoolen bij Horsterpark

FotoShoot

Afgelopen zaterdag hadden we Renee op bezoek om wat geweldige foto's van alle deelnemers geschoten.

Natuurlijk komen deze snel op de website als ze allemaal compleet zijn.

Hier alvast een korte impressie :Viking Run

Als official Partner van de Viking Run kan je natuurlijk je eigen grenzen gaan verleggen tijdens de diverse obstacle runs. Tevens ontvang je korting voor je inschrijving. Zie boven voor alle data en locatie's.

Samenwerking Bootcamp Duiven en BreakOut Run.

De Breakout Run is de ultieme Obstacle Run met hindernissen. Op het moment dat alle deelnemers zich verzameld hebben bij het startterrein is er geen weg meer terug... Samen met vele andere ‘gevangenen’ wordt het tijd om in opstand te komen en uit te breken uit deze zwaarbewaakte gevangenis. Buiten de gevangenispoort is het tijd om aan de vluchtroute te gaan beginnen. De voortvluchtigen zullen achter de muur voor verrassingen komen te staan, en zullen er de nodige hindernissen ontweken, beklommen en uiteindelijk overwonnen moeten gaan worden. Kortom een zeer uitdagende Run, maar zeker haalbaar voor iedereen met een basisconditie en een goede dosis motivatie! Met deze unieke samenwerking krijg jij natuurlijk door voordelen bij je inschrijving !Stuur een email voor de unieke kortingscode.

 BootcampDuiven Ski-Buf. 

Bootcamp Duiven laat haar leden niet in de kou zitten met de heuse BOOTCAMP Duiven Ski-Buf. Deze warme fleece uitvoering kan je als warme sjaal of muts gebruiken. Zowel voor, tijdens als na de training blijf je lekker warm en zelf kan kiezen hoe je hem wilt dragen.

X-Mas Bootcamp Special

Voor alle deelnemers aan de X-Mas Bootcamp Special zijn we momenteel hard bezig om een leuke verrassing mee te geven.

Deze verrassing helpt je door de komende warme dagen heen en kan je op diverse manieren gebruiken. Precies zoals jij dat wilt.....

Wil je weten wat ?? Meld je dan snel aan via de link en kom op zaterdag 20 dec !

Bootcamp Challenge 

Vandaag stond de Bootcamp Challenge op het programma. Veel onderdelen met waarmee het onderste uit de kast werd gevraagd van de deelnemers. Begonnen in het heerlijke zonnetje werd de echte challenge pas compleet met harde wind, flinke regen bui om te eindigen met vele zweetdruppels. Super gewerkt allemaal, op naar de volgende challenge !!